Stigas nya Sparkcykel Creator 200 S White – Succén!

Föregångaren Stiga Creator 200 som lanserades 2011 blev en stor sälj-succé i Sverige. Den har nu fått en helt ny design och är populärare än någonsin. Den första leveransen till Sverige kom till butik i slutet på februari. Efter bara ca 2 veckor så är det många butiker som har sålt slut på sparkcykeln.

Stiga Sparkcykel Creator 200 S

Varför är Stiga Creator 200 så populär?

Den stora anledningen är att den har betydligt större hjul än övriga sparkcyklar. Hjulen är av inline-typ för att ge bästa möjliga prestanda och rull, men är hela 20 cm höga. Normalt brukar hjulen vara ca 12 cm. Så den stora skillnaden är att den här sparkcykeln kan ta sig fram mycket bättre. Hjulen klarar av grus, kanter och ojämnheter betydligt bättre. Många som köper Creator 200 använder sparkcykeln som transportmedel, precis som en vanlig cykel. Dessutom kan den fällas ihop precis som många andra sparkcyklar, och kan då tas med på tunnelbanan eller på tåget. Därav succén!

Varför Stiga?

Stiga, som är kända för sin höga kvalité till bra pris, har tidigare inte sålt sparkcyklar alls. Deras största produkt är Snowracer som har funnits i mer än 40 år. Men 2010 började Stiga satsa på utomhusprodukter och leksaker även på sommaren. Så då startades även en satsning på sparkcyklar. Tack vare Stigas kända tillverkare och leverantörer har man kunnat skapa en mycket hållbar och säker produkt till ett mycket bra pris, både för butiker och för slutkunder. Så alla tjänar på att Stiga gör ett mycket bra jobb.

Länk: Läs mer och handla Stiga sparkcykel Creator 200-S med Stora Hjul hos Busbjörnen.se