Stiga Snowracer Curve

Förra årets absoluta toppsäljare är Stiga Snowracer Curve. Under november och december var den totalt slutsåld i hela Stockholm och även till stor del i resten av landet. Förklaringen är delst det fina vintervädret med massor av härlig snö, men också nyhetens behag med de toppenfina snowracer curve. Utseendemässigt skiljer det ganska mycket från tidigare Snowracer Classic, men ramen och bärande detaljer är identiskt. Det som framförallt skiljer Snowracer Curve mot tidigare snowracer är Skidorna, sitsen och ratten.

Stiga Snowracer finns i 4 olika varianter, med favoriterna Snowracer Curve Blå och Snowracer Curve Röd. Även den vita Snowracer Curve GT har varit mycket populär då den är utrustad med fjädring för riktigt snygga hopp och trick. Den sista och minst populära är den orange snowracern, som det inte är något större fel på men kanske är lite tråkig jämfört med de övriga.

När du ska handla Stiga Snowracer rekommenderar vi Busbjörnens Webshop. De har bra priser, snabba leveranser och bra fraktsätt (posten postpaket).